VASCO Data Security neemt Silanis over

VASCO Data Security International, leverancier van oplossingen op het gebied van authenticatie, elektronische handtekeningen en beheer van identiteiten, neemt Silanis over. Silanis levert een platform voor elektronische handtekeningen (e-signature) en digitale transacties die gebruikt worden om documenten te tekenen, verzenden en beheren.

VASCO en Silanis vullen elkaar aan. Beide bedrijven richten zich op organisaties die veilige transacties uitvoeren, en die daarbij aan strikte regels en aan eisen van compliancy moeten voldoen. Silanis levert het e-SignLive platform, dat door banken, verzekeraars en overheidsinstanties wordt gebruikt. Dit platform wordt door de overname voortaan door VASCO op de markt brengen.

In totaal betaalt VASCO 85 miljoen dollar voor Silanis, waarmee de overname de grootste acquisitie ooit is voor VASCO.

Meer over
Lees ook
Vector Capital verkrijgt meerderheidsbelang in WatchGuard Technologies

Vector Capital verkrijgt meerderheidsbelang in WatchGuard Technologies

Investeringsmaatschappij Vector Capital, gespecialiseerd in de technologiesector, heeft een meerderheidsbelang verworven in securitybedrijf WatchGuard Technologies. Vector Capital neemt de belangen over van andere co-investeerders.

DigiCert neemt DNS Made Easy over voor managed DNS-services

DigiCert neemt DNS Made Easy over voor managed DNS-services

DigiCert, gespecialiseerd in digitaal vertrouwen, heeft DNS Made Easy overgenomen. Dat is een wereldwijde aanbieder van beheerde DNS-services (Domain Name System) en gelieerde merken, waaronder Constellix. De overnamevoorwaarden zijn niet bekendgemaakt. DigiCert wordt ondersteund door de Clearlake Capital Group L.P. (samen met zijn affiliates, ‘Cl1

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Securitybedrijf Lookout heeft SaferPass overgenomen, leverancier van een oplossing voor wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Met de toevoeging van wachtwoordbeheer aan zijn securityoplossingen versterkt Lookout zijn missie uit om klantgegevens van zowel personen als bedrijven proactief te beschermen.