ITSA-24_Banner-stat_Visitors_750x100px_ENChampion-status Zyxel Networks Firewalls in onderzoek techconsult

Zyxel_Networks_logo_

De firewall-oplossingen van Zyxel Networks hebben de Champion-status gekregen in het meest recente Professional User Ratings (PUR)-onderzoek. Dit onderzoek van techconsult, een onafhankelijke onderzoeks- en analyseorganisatie uit Duitsland, richt zich op de prestaties van beveiligingsoplossingen.
 

Meer dan 3.500 beveiligingsexperts van gebruikersorganisaties hebben deelgenomen aan de Professional User Rating van techconsult: Security Solutions 2024 onderzoek. Ze werden gevraagd om producten en diensten op verschillende gebieden te beoordelen, waarna de leveranciers werden gerangschikt op basis van hun Solution/Technology Excellence en Company Excellence.

Zyxel Networks is een van de acht leveranciers die de 'Champion'-status behaalden. De organisatie ontvangt de hoogste algemene Solution/Technology Excellence-beoordeling en de op drie na hoogste Company Excellence-beoordeling.

Hoge beoordelingen op gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid

De firewalls van Zyxel Networks werden hoog beoordeeld op gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Bovendien kregen de producten hoge cijfers voor algemene functionaliteit en compliance. Het productportfolio van Zyxel Networks werd als een van de beste beoordeeld. Gebruikers gaven ook hoge cijfers voor de ondersteuning en technische competentie van de consultants en partners van Zyxel Networks. Tot slot werd de continue productverbetering als hoog beoordeeld.
 
"Het techconsult-onderzoek is van groot belang, omdat het een onafhankelijk perspectief biedt op basis van gebruikerservaringen. Het richt zich op de effectiviteit van beveiligingsoplossingen en de service die een leverancier levert”, aldus Kevin Drinkall, directeur Marketing en GTM-strategie, EMEA bij Zyxel Networks. “In het meest recente PUR Security Solutions 2024-onderzoek behoren Zyxel Networks en zijn firewall-oplossingen tot de allerbeste. Zowel wat betreft de bescherming die we met onze netwerken bieden als de hoge serviceniveaus die we onze partners en klanten bieden. Het is een bevestiging van het vermogen van Zyxel Networks om te innoveren en bedrijfsprestaties en -functies te leveren tegen MKB-prijzen."

PUR-diamant

Om de resultaten van het onderzoek te illustreren, plaatst techconsult leveranciers in een 'PUR-diamant'. Deze laat zien waar elke leverancier is gerangschikt op basis van klantbeoordelingen van producten en diensten. De evaluatie wordt uitgevoerd aan de hand van zowel oplossingsoverstijgende als oplossingsspecifieke criteria, zoals prestaties, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en gebruikerstevredenheid. Alleen fabrikanten waarvoor voldoende positieve interviews zijn ontvangen, worden opgenomen. De laatste techconsult PUR diamond voor beveiliging bevat 22 leveranciers.
 
"Firewall-oplossingen zijn een belangrijk onderdeel van het waarborgen van de IT-beveiliging van elk bedrijf”, aldus Raphael Napieralski, analist bij techconsult. “Naast de technische aspecten die vandaag en in de toekomst de veiligheid garanderen, speelt ook de gebruiksvriendelijkheid een steeds belangrijkere rol. Wat ooit een bonuspunt was, is nu een absolute standaard in de perceptie van gebruikers. Gebruikers verwachten een oplossing die eenvoudig en intuïtief te gebruiken is en wijzen complexe oplossingen af.”
 
"Zyxel Networks combineert de hoogste beveiligingsstandaarden met een hoge gebruiksvriendelijkheid en behaalt daarmee de onderscheiding als Champion. Een zeer hoge productloyaliteit en een hoog aanbevelingspercentage onderbouwen de sterke algemene resultaten van Zyxel Networks en illustreren de sterke focus op de tevredenheid van haar klanten."
 
In het rapport van Techconsult wordt een netwerkfirewall gedefinieerd als elke oplossing - hardware, software of cloud-gebaseerd - die kan worden toegewezen aan de bescherming van het netwerk. Techconsult is een gespecialiseerd onderzoeks- en analysebureau dat meer dan 35.000 interviews per jaar afneemt met zakelijke en technologische besluitvormers. Voor meer informatie zie
Meer over
Lees ook
WatchGuard presenteert nieuwe firewalls voor beveiliging  van remote en gedistribueerde bedrijven

WatchGuard presenteert nieuwe firewalls voor beveiliging van remote en gedistribueerde bedrijven

WatchGuard Technologies breidt zijn Firebox-lijn van firewall-appliances uit met de: T25/T25-W, T45/T45-##PoE/T45-W-PoE en T85 -PoE. Deze firewalls uit de T-serie zijn specifiek ontworpen om de prestaties te leveren die remote en gedistribueerde zakelijke omgevingen nodig hebben. Met het Unified Security Platform als basis bieden ze een uitgebreid1

Fortinet lanceert FortiSP5 chip versnelt de convergentie van netwerk- en beveiligingsfunctionaliteit

Fortinet lanceert FortiSP5 chip versnelt de convergentie van netwerk- en beveiligingsfunctionaliteit

Fortinet introduceert de FortiSP5. Deze chip brengt de beveiliging aan de rand van gedistribueerde netwerken naar een hoger plan. De FortiSP5 is het resultaat van 20 jaar lange investeringen van Fortinet in ASIC-technologie en biedt aanzienlijke voordelen qua veiligheid en rekenkracht ten opzichte van traditionele CPU’s en ASIC’s voor netwerken.

Fortinet introduceert hyperscale FortiGate 4800F-firewall voor hyperscale datacenters en 5G-netwerken

Fortinet introduceert hyperscale FortiGate 4800F-firewall voor hyperscale datacenters en 5G-netwerken

Fortinet introduceert een nieuwe hyperscale-firewalls uit de FortiGate 4800F-serie. Deze zetten nieuwe normen op het gebied van cybersecurity, schaalbaarheid, prestatievermogen en innovatie. Daarmee kunnen ze tegemoetkomen aan de behoeften van hyperscale-klanten en mobiele operators met 5G-netwerken.