ITSA-24_Banner-stat_Visitors_750x100px_ENESET is Customers' Choice voor middelgrote ondernemingen volgens 2024 Gartner Peer Insights

ESET

ESET, een wereldwijd leider op het gebied van cybersecurityoplossingen, is uitgeroepen tot Customers' Choice voor middelgrote ondernemingen in het 2024 Gartner® Peer Insights™ 'Voice of the Customer' rapport voor Endpoint Protection Platforms. 

Deze onderscheiding is gebaseerd op beoordelingen van 220 geverifieerde eindgebruikers en richt zich op hun directe ervaring met het gebruik van het ESET PROTECT-platform. Volgens het rapport gaf 96 procent van de Gartner Peer Insights-beoordelingen voor ESET, een beoordeling van 5 of 4 sterren. Over het algemeen gaven ESET-klanten een beoordeling van 4,6 uit 5 gegeven, waarbij 90 procent van hen concludeerde dat ze ons product zouden aanbevelen. 

ESET PROTECT is ontwikkeld op basis van de behoeften van echte klanten en de meerlaagse beveiliging wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe functies en modules, om het steeds veranderende cyberlandschap aan te pakken. Om het beveiligingspotentieel volledig te benutten, biedt ESET PROTECT een aanpak waarbij preventie voorop staat met:

  • Een krachtige, moderne, meerlaagse oplossing voor endpointsecurity
  • Uitgebreide bescherming met verdediging tegen mobiele dreigingen en beveiliging voor servers, cloudapplicaties en e-mail.
  • Uitgebreide beoordeling van kwetsbaarheden en patchbeheer
  • Geavanceerde bescherming tegen dreigingen en AI-detectietechnologieën
  • Wereldwijde telemetrie en dreigingsinformatie
  • Zeer schaalbare Managed Detection en Response-diensten met lokale ondersteuning en een responstijd van 20 minuten 

"We zijn erg trots dat we zijn uitgeroepen tot Customers' Choice voor middelgrote ondernemingen in het 2024 Gartner® Peer Insights™ 'Voice of the Customer' rapport voor Endpoint Protection Platforms. Wij zien dit als een bewijs van de kwaliteit van onze producten en diensten die we onze klanten over de hele wereld bieden", aldus Pavol Balaj, Chief Business Officer bij ESET. "Het waarborgen van endpointbescherming is cruciaal voor bedrijven, vooral in het huidige dreigingslandschap. Getuige zijn van positieve feedback van klanten en weten dat onze oplossingen bijdragen aan de veiligheid van de organisatie, motiveert ons om door te gaan met ons werk." 

Gartner Peer Insights onderscheidt leveranciers die de gemiddelde scores voor ‘Overall Experience’ en ‘User Interest and Adoption’ van de markt evenaren of overtreffen met een Customers' Choice-erkenning. Leveranciers in dit kwadrant ontvingen hoge scores voor de algehele ervaring, productmogelijkheden en service en ondersteuning in vergelijking met de markt, wat wijst op tevredenheid over hun producten in deze markt. 

Klik hier voor meer informatie over ESET's onderscheidingen en erkende kwaliteiten

Meer over
Lees ook
CrowdStrike en Cloudflare breiden samenwerking uit voor netwerkbeveiliging en een AI-native SOC

CrowdStrike en Cloudflare breiden samenwerking uit voor netwerkbeveiliging en een AI-native SOC

CrowdStrike en Cloudflare hebben een uitbreiding van hun strategisch partnerschap aangekondigd. Beide bedrijven verbinden hun platforms om de beveiliging van apparaten en netwerken te verbeteren, de transformatie van het Security Operations Center (SOC) te versnellen en inbraakpogingen te stoppen.

Arctic Wolf verbetert security van hybride medewerkers door integratie met Security Service Edge (SSE) oplossingen

Arctic Wolf verbetert security van hybride medewerkers door integratie met Security Service Edge (SSE) oplossingen

Het Arctic Wolf Platform kan nu geïntegreerd worden nu met Security Service Edge (SSE) oplossingen van Cato Networks, Netskope en Zscaler. Dankzij deze integraties kunnen Arctic Wolf Managed Detection and Response klanten hun SSE-investeringen effectiever inzetten

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.