ITSA-24_Banner-stat_Visitors_750x100px_ENESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

640px-Blijdorp_entree

Samen beschermen we vooruitgang en herstellen we natuur

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp kondigen vandaag met trots samenwerking aan. De samenwerking richt zich op het beschermen van vooruitgang en het bevorderen van duurzaamheid. ESET, bekend om haar vooruitstrevende en op AI-gebaseerde cybersecurityoplossingen, zal Diergaarde Blijdorp helpen bij het beschermen van haar digitale infrastructuur. Zodat de dierentuin zich continu kan blijven richten op haar belangrijke missie: het bestrijden van de bedreiging van dieren, planten en biodiversiteit. 

Diergaarde Blijdorp zet zich dagelijks in voor natuurherstel en soortbehoud. De Rotterdamse dierentuin streeft naar een positieve impact, zowel lokaal als internationaal. ESET gelooft in deze missie en wil daarom meer zijn dan een security-partner en dus ook van betekenis zijn in het behalen van de doelen van de dierentuin. Zoals het voor uitsterven behoeden van tien bedreigde diersoorten. 

ESET gelooft sterk in het belang en potentieel van de wetenschap om de mensheid vooruitgang te laten boeken. Eén van de maatschappelijke pilaren waar de cybersecurity-organisatie zich dan ook op richt is die van Innovatie, Wetenschap en Technologie. Ook op het gebied van natuurbescherming en natuurherstel ziet ESET een grote rol voor de wetenschap. Daarom wil ESET Diergaarde Blijdorp ook ondersteunen op het gebied van wetenschappelijke onderzoeksprojecten en -initiatieven die bijdragen aan hun missie.

Daarnaast zal Diergaarde Blijdorp ook kijken hoe zij initiatieven van ESET, zoals bijvoorbeeld Rotterdam.Protected kunnen ondersteunen. Dit publiek-private samenwerkingsverband richt zich op het bestrijden van digitale criminaliteit, het voorkomen van dader- en slachtofferschap en het bevorderen van de digitale gelijkheid. 

Met deze samenwerking willen ESET en Diergaarde Blijdorp zich gezamenlijk inzetten voor het beschermen van vooruitgang en duurzaamheid. Met hun gedeelde waarden en missiegedreven aanpak willen beide organisaties samen een positieve impact maken op zowel de digitale als de natuurlijke wereld

(Foto: Sherpa at Dutch Wikipedia. - CC BY-SA 3.0)

Meer over
Lees ook
Het dynamische duo: waarom de CIO en CISO van moderne ondernemingen moeten samenwerken

Het dynamische duo: waarom de CIO en CISO van moderne ondernemingen moeten samenwerken

Organisaties die een succesvolle strategie voor cybersecurity of databescherming willen, hebben daarvoor gedegen processen voor interne communicatie en samenwerking nodig. Met name de dynamiek tussen de CIO en CISO kan van invloed zijn op de besluitvorming voor de korte en lange termijn.

Cloudflare maakt inzichtelijk dat organisaties worstelen met verouderde beveiligingsmethoden, terwijl online dreigingen toenemen

Cloudflare maakt inzichtelijk dat organisaties worstelen met verouderde beveiligingsmethoden, terwijl online dreigingen toenemen

Cloudflare heeft zijn State of Application Security 2024 Report uitgebracht. Inzichten uit dit rapport onthullen dat beveiligingsteams moeite hebben om zich te wapenen tegen de risico's die worden veroorzaakt door de mate waarin organisaties afhankelijk zijn van moderne applicaties

Nieuws over Kaspersky

Nieuws over Kaspersky

Vorige week hebben twee berichten over Kaspersky de internationale pers gehaald. De Amerikaanse overheid heeft twee sanctiebesluiten genomen. Met de eerste wordt de toegang tot de Amerikaanse markt verboden. Het tweede besluit is gericht tegen de directie van het bedrijf.