Gemalto en Orange Business Services leveren geïntegreerde oplossing voor multi-factor authentificatie

Gemalto en Orange Business Services integreren Gemalto’s SafeNet Authentication Service met Business VPN Galerie, de beveiligde cloud-hub van Orange Business Services. Klanten van Orange Business Services kunnen Gemalto’s oplossing voortaan inzetten via de dienst Flexible Identity, die ingebed is met SafeNet Authentication Service.

De integratie met Business VPN Galerie biedt bedrijven een geïntegreerde oplossing voor multi-factor authenticatie. De oplossing kan worden ingezet voor alle zakelijke applicaties, infrastructuur- en cloud-diensten als Office 365 en Salesforce.com.

“Onze Business VPN Galerie is 's werelds eerste hub tussen VPN's van bedrijven en aanbieders van cloud-diensten en vormt als zodanig de basis voor cloud-gebruik door meer dan 1200 klanten, met meer dan 33.000 plekken wereldwijd. Door gebruik te maken van de authenticatie-oplossing van Gemalto, breiden we het ecosysteem van beschikbare applicaties uit, via Business VPN Galerie en verhogen we de beveiliging voor applicaties die via ons wereldwijde cloud-netwerk gebruikt worden,” zegt Pierre-Louis Biaggi, vicepresident netwerken bij Orange Business Services.

Meer over
Lees ook

ICT-afdeling van Europarlement blokkeert nieuwe Outlook-app

Europarlementariërs moeten zo snel mogelijk de nieuwe Outlook-mailapp van hun iOS- en Android-apparaten verwijderen. De IT-afdeling van het Europees Parlement (EP) heeft de toegang van de app tot de e-mailservers van het EP geblokkeerd. Netzpolitik meldt dat Europarlementariërs een e-mail hebben ontvangen waarin de Directorate-General for Innovation and Technological Support (DG ITEC), de IT-afdeling van het Europees Parlement, de situatie uitlegt. De nieuwe Outlook-app zou ernstige tekortkomingen hebben op het gebied van beveiliging en daardoor geblokkeerd zijn. ‘Installeer de app niet’ Euro1

Onderzoeker publiceert 10 miljoen inloggegevens

Onderzoeker publiceert 10 miljoen inloggegevens

Een onderzoeker publiceert een databestand met 10 miljoen inloggegevens. Het gaat om accountgegevens die in de afgelopen tien jaar zijn buitgemaakt door hackers en openbaar op internet beschikbaar zijn. Met de actie wil de beveiligingsonderzoeker de ontwikkeling van cybersecurity steunen. “Deze data is extreem waardevol voor academische- en onderz1