ION-IP sluit partnership met WhiteHat Security

Managed Security Provider ION-IP gaat een samenwerking aangegaan met WhiteHat Security, leverancier van Application Security oplossingen. Het partnership stelt ION-IP beter in staat om haar klanten te ontzorgen op het gebied van Continuous Delivery van veilige webapplicaties.

ion-ip-logo-2014 In de huidige Application Economy worden organisaties gedwongen steeds sneller en steeds vaker nieuwe applicaties te ontwikkelen, om tegemoet te komen aan de continu veranderende vraag uit de markt. De Software Development Life Cycle (SDLC) van webapplicaties wordt hierdoor steeds korter. Een lastig vraagstuk hierbij is hoe de beveiliging van continu veranderende webapplicaties gegarandeerd kan worden, zonder afbreuk te doen aan de korte time-to-market.

Managed Web Application Security

In samenwerking met WhiteHat heeft ION-IP hiervoor de Managed Web Application Security oplossing ontwikkeld. Hiermee worden applicaties continu gescand op eventuele kwetsbaarheden en wordt een groot deel van de vulnerabilities direct geautomatiseerd verholpen.

“Hackers richten hun pijlen steeds vaker op webapplicaties om binnen te komen en misbruik te maken van klantinformatie, intellectual property of financiële data. Hoewel organisaties beveiliging belangrijk vinden, heeft een snelle time-to-market van nieuwe functionaliteit vaak een groter belang. Dankzij het partnership met WhiteHat kunnen wij klanten helpen de juiste balans te vinden tussen functionaliteit en veiligheid”, aldus Mark-Jan Wolfswinkel, Managing Director ION-IP. “In plaats van het traditionele spanningsveld tussen IT-security en Application Development wordt hiermee juist een samenwerking gecreëerd tussen beide afdelingen. Dit doordat we vanuit Network Security input kunnen geven aan Development omtrent de vulnerabilities in de applicaties en aanwijzingen hoe deze zijn op te lossen.”

Lees ook
Fortinet vernieuwt zijn Engage Partner Program

Fortinet vernieuwt zijn Engage Partner Program

Fortinet voegt belangrijke nieuwe mogelijkheden toe aan zijn Engage Partner Program. Enkele daarvan zijn: een nieuw Preferred Services Partner-accreditatie, nieuwe groeitrajecten voor partners, speciale ‘productivity kits’ en een nieuw Enterprise Agreement-programma voor managed service providers.