.



KnowBe4 en Microsoft werken samen aan nieuwe Office-functionaliteit tegen phishing

knowbe4-microsoft-202407

De nieuwe Microsoft Ribbon Phish Alert Button (PAB) by KnowBe4 verbetert de beveiliging voor Outlook-gebruikers

KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, kondigt de nieuwe Microsoft Ribbon Phish Alert Button (PAB) aan. Deze functionaliteit voor Outlook is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft voor het verhogen van e-mailbeveiliging en het vereenvoudigen van het melden van phishing.

De nieuwe PAB van KnowBe4 is geïntegreerd in de Outlook Home-ribbon waardoor gebruikers met slechts één klik verdachte e-mails kunnen rapporteren, direct vanuit hun inbox. Omdat cybercriminelen steeds verfijnder te werk gaan met phishing, lopen organisaties een steeds groter risico. Medewerkers - de laatste verdedigingslinie tegen cyberdreigingen - spelen een belangrijke rol bij het identificeren en rapporteren van phishing.

De nieuwe PAB van KnowBe4 verandert de bestaande spam-rapportage van Microsoft in Outlook in een geavanceerde e-mail threat management-functie. Door nauwe samenwerking, biedt deze geïntegreerde functie een uniforme ervaring in de meeste Outlook-versies voor Windows, Mac en het web. De PAB is beschikbaar in Outlook 365, New Outlook for Windows en Outlook on the Web, inclusief Outlook Web Access (Exchange 2013, 2016 en 2019) en Outlook Web App (Microsoft 365). Hiermee kunnen medewerkers phishing gemakkelijk identificeren en rapporteren vanuit de vertrouwde interface van Outlook.

De samenwerking tussen KnowBe4 en Microsoft is het bewijs van de kracht van innovatie en teamwork bij het aanpakken van uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging. Met de nieuwe PAB kunnen organisaties een meer gestroomlijnde en effectieve aanpak van het bestrijden van phishing verwachten. Uiteindelijk levert dat voor alle medewerkers een veiligere digitale omgeving op.

KnowBe4’s PAB is erkend als de nummer één Outlook-add-in. De Microsoft Ribbon PAB stroomlijnt het rapportageproces en verbetert de compliance. Met de waarschuwingsknop reageren beveiligingsteams snel op gerapporteerde e-mails. Door een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring neemt de kans op het detecteren en voorkomen van phishing toe.

“De samenwerking met Microsoft laat zien hoe belangrijk het is dat industrieën hun krachten bundelen bij het ontwikkelen van innovatieve threat management-tools om cyberaanvallen tegen te gaan,” zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Phishing blijft één van de grootste dreigingen waarmee organisaties vandaag de dag te maken hebben. Waakzame medewerkers zijn dus van groot belang. De PAB van KnowBe4 is een stap voorwaarts in het bevorderen van een sterke security culture in organisaties wereldwijd.”

Bezoek deze pagina of bekijk deze video voor meer informatie over de Microsoft Ribbon Phish Alert Button (PAB) by KnowBe4.

Meer over
Lees ook
Dreigingsrapport G DATA: security-situatie blijft gespannen, individuele gebruikers vaker doelwit

Dreigingsrapport G DATA: security-situatie blijft gespannen, individuele gebruikers vaker doelwit

Het aantal cyberaanvallen stagneert op een hoog niveau, zo blijkt uit het nieuwste dreigingsrapport van G DATA CyberDefense. Op dit moment zijn er diverse kwetsbaarheden die door cybercriminelen consequent worden misbruikt. Met behulp van UEFI-bootkits kunnen ze bijvoorbeeld securitymaatregelen omzeilen en zo systemen kwetsbaar maken. Een andere m1

Persbericht: Twee derde van de organisaties in de Benelux was in 2022 het slachtoffer van spearphishing

Persbericht: Twee derde van de organisaties in de Benelux was in 2022 het slachtoffer van spearphishing

Barracuda Networks heeft zijn 2023 Spearphishing Trends Rapport gepubliceerd. Daaruit blijkt dat ruim twee derde (68%) van de ondervraagde organisaties in de Benelux in 2022 het slachtoffer was van spearphishing. Dat is beduidend hoger dan het wereldwijde gemiddelde van 50 procent. Ook doen bedrijven in de Benelux aanzienlijk langer over het detec1

Kwetsbare functies in Microsoft Teams vergroten risico op phishing en malware-aanvallen

Kwetsbare functies in Microsoft Teams vergroten risico op phishing en malware-aanvallen

Onderzoekers van Proofpoint hebben verschillende verontrustende kwetsbaarheden ontdekt in Microsoft Teams die door cybercriminelen kunnen worden misbruikt voor phishing-aanvallen en het verspreiden van malware. Deze kwetsbaarheden vormen een aanzienlijk risico voor bedrijven die sterk vertrouwen op Microsoft Teams voor hun dagelijkse cloudbehoefte1