ITSA-24_Banner-stat_Visitors_750x100px_ENLANCOM haalt Talksoon binnen als nieuwe partner voor de Benelux

Lancom_Systems_300200

LANCOM Systems, de Europese leverancier van netwerkcomponenten, en leverancier van technologiediensten Talksoon hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. LANCOM breidt hiermee zijn aanwezigheid in de Benelux verder uit. Talksoon, gevestigd in Eindhoven, zal het complete aanbod van oplossingen van LANCOM gaan aanbieden. Met inbegrip van geavanceerde SD-WAN site connectivity, switches, cloud-managed Wi-Fi en digital signage. Organisaties kunnen daarmee beschikken over een volledig geïntegreerde Network-as-a-Service-oplossing die aan de eisen van de AVG voldoet en waarvan de LANCOM Management Cloud het kloppende hart vormt.
 
Met Talksoon als zijn nieuwe leverancier van technologiediensten blijft LANCOM inzetten op een meer cloud-gerichte aanpak. Deze voorziet in onderscheidende managed services die worden aangeboden op basis van innovatieve cloudgebaseerde verbruiksmodellen, waaronder pay-as-you-grow. Deze strategische samenwerking zal nog meer organisaties in de Benelux in staat stellen om een beroep te doen op de integrale netwerkoplossingen van LANCOM. Zowel voor het inrichten van hun digitale infrastructuur als het op betrouwbare wijze beveiligen daarvan. De Duitse netwerkfabrikant beschikt over een veelzijdig aanbod van krachtige routers, gateways en access points voor binnen en buiten. Dit aanbod wordt compleet gemaakt door multi-gigabit switches, UTM-firewalls en de gepatenteerde oplossing LANCOM Wireless ePaper, die in uiterst efficiënte digital signage voorziet.

Eenvoudige en veilige orchestration van het netwerk vanuit de cloud

Met de LANCOM Management Cloud (LMC) als centrale network orchestrator kunnen alle netwerkcomponenten (routers, gateways, switches en draadloze access points) op sterk geautomatiseerde wijze worden geconfigureerd en beheerd. Dit met behulp van uiterst geavanceerde Software-defined Networking-functionaliteit (Cloud Managed Wi-Fi, SD-WAN en SD-Branch). De in Europa ontwikkelde en gehoste LMC stelt organisaties in diverse sectoren, zoals de detailhandel, het onderwijs en de gezondheidszorg in staat om hun complete netwerkinfrastructuur op eenvoudige en veilige wijze te beheren en monitoren vanuit de cloud. En daarbij te voldoen aan de strenge eisen van de AVG op het gebied van gegevensbescherming.
 
“De vanuit de cloud beheerde netwerkoplossingen van LANCOM vervullen een sleutelrol in onze visie van volledig beheerde en klantgerichte IT-diensten”, zegt Danny Waardenburg, de CEO van Talksoon. “Veilige en betrouwbare connectiviteit vormt de ruggengraat van elk ‘as-a-service’-model. Met de technologie van LANCOM Systems kunnen we onze klanten netwerkoplossingen en -diensten aanbieden die op hun specifieke behoeften aansluiten."
 
“Het doet ons genoegen om Talksoon als nieuwe partner voor de Benelux te verwelkomen”, zegt Michael Grundl, vice president International Sales bij LANCOM Systems. “Samen bieden we de markt toegang tot een uniek aanbod van integrale netwerkoplossingen die gegarandeerd vrij zijn van achterdeurtjes. We leveren WAN-, LAN-, WLAN-functionaliteit, cybersecurity en digital signage in combinatie met een krachtig cloudplatform van een en dezelfde leverancier. Organisaties kunnen daarmee een beroep doen op een volledig geïntegreerde Network-as-a-Service-oplossing die aan de eisen van de AVG voldoet."
Lees ook
IGEL stopt hardware productie en gaat samenwerking aan met HP, Lenovo en LG

IGEL stopt hardware productie en gaat samenwerking aan met HP, Lenovo en LG

IGEL maakt bekend dat het stopt met de productie van hardware van eigen merk. Het gaat zich volledig focussen op de levering van het IGEL OS, zijn beheerde besturingssysteem voor endpoints voor moderne hybride werkomgevingen. Hiervoor is het een samenwerking aangegaan met de hardwarefabrikanten HP, Lenovo en LG.

LANCOM introduceert de OX-6400-Serie

LANCOM introduceert de OX-6400-Serie

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en securityspecialist, breidt zijn aanbod van outdoor access points uit met de OX-6400 serie. Deze access points zijn ideaal voor stabiel en professioneel gigabit-WLAN in open ruimtes met veel gelijktijdige gebruikers (high-density). Ook pretparken, stadions, schoolpleinen, parkeergarages, koelhuizen of magazijne1

Colt SD WAN voor Bertelsmann

Colt SD WAN voor Bertelsmann

Wereldwijd mediabedrijf vertrouwt op Colt SD WAN - De mediawereld stelt steeds hogere eisen aan de bandbreedte. Colt SD WAN biedt Bertelsmann veel flexibiliteit.