LANCOM Systems voor de zevende keer op rij beste VPN-provider

Lancom270-210-logo2022

LANCOM Systems, de Duitse netwerk- en security-specialist, staat opnieuw op de eerste plaats in de meest recente “Professional User Rating” van analistenbureau techconsult. LANCOM krijgt topcijfers voor zijn Virtual Private Network (VPN)-oplossingen en verdedigt daarmee voor de zesde keer op rij zijn koppositie in Duitslands grootste gebruikersonderzoek op het gebied van IT-beveiliging. Met uitstekende scores in zowel de oplossings- als de leveranciersbeoordeling staat LANCOM aan de top van de ranglijst en ontvangt het de “champion”-award.

Voor het onafhankelijke onderzoek heeft techconsult in 2022 meer dan 2.000 applicatie-experts van IT-beveiligingsoplossingen gevraagd hoe tevreden ze zijn over marktrelevante oplossingen en hun leveranciers.

Zo beoordelen beveiligingsexperts de VPN-oplossingen van LANCOM

De VPN-oplossingen van LANCOM scoorden zeer goed op het gebied van naleving van wettelijke en bedrijfsvereisten, naleving van certificeringsstandaarden en schadebeperking. In een concurrentie-analyse scoorde LANCOM het hoogst als het gaat om de voordelen van de VPN-oplossingen. De ondervraagde experts waren ook onder de indruk van de reeks functies die de VPN-oplossingen van LANCOM bieden. Zij gaven zeer goede beoordelingen voor de beschikbare QoS- en logboekfuncties en de ondersteunde encryptiestandaarden. Vanwege de uitstekende prestaties zouden de ondervraagde experts de VPN-oplossingen van LANCOM te allen tijde opnieuw aanschaffen en aanbevelen aan anderen.

LANCOM scoort ook als fabrikant

LANCOM leidt ook het veld in de Professional User Rating op fabrikantniveau. Met name het innovatievermogen van LANCOM en zijn service en ondersteuning weten te overtuigen. De netwerkspecialist uit Würselen krijgt in het onderzoek de hoogste waardering voor innovatievermogen. De nadruk ligt hierbij op de innovatieve en voortdurend verbeterde producten en de integratie van externe technologieën. Ook op het gebied van service en ondersteuning staat LANCOM op de eerste plaats. De veiligheidsdeskundigen waarderen de bereikbaarheid van de telefonische hotline, de bekwaamheid van de service-adviseurs en de snelle afhandeling van problemen. Voor de applicatie-experts is LANCOM een betrouwbare partner die zijn beloftes nakomt.

De oprichter en directeur van LANCOM, Ralf Koenzen, is trots: “Tevreden gebruikers en klanten zijn het grootste eerbetoon aan ons werk. Het feit dat LANCOM voor de zevende keer op rij de VPN-koploper is in de Professional User Rating van techconsult is een geweldige bevestiging van de inzet van het hele LANCOM-team. Dit stimuleert ons om ook in de toekomst het beste van onszelf te geven en met onze netwerkoplossingen een belangrijke bijdrage te leveren aan een veilige, digitaal soevereine IT-infrastructuur.”

Raphael Napieralski, analist bij techconsult, legt uit: “Volledig op afstand werken of hybride werken wordt steeds meer de norm. Om deze externe werkstations veilig te laten werken, is een locatieonafhankelijke, veilige verbinding met bedrijfsmiddelen via VPN essentieel. Het feit dat LANCOM voor de zevende keer op rij gebruikers heeft overtuigd met topcijfers is indrukwekkend en toont het grote vertrouwen en de tevredenheid van klanten met de VPN-oplossingen van LANCOM.”

Een uitgebreid overzicht van de onderzoeksresultaten is hier beschikbaar en de infographics kunnen hier worden gedownload.

 

Meer over
Lees ook
SoftwareOne uitgeroepen tot ‘Federal Government partner of the Year’

SoftwareOne uitgeroepen tot ‘Federal Government partner of the Year’

SoftwareOne, een toonaangevende wereldwijde leverancier van software- en cloud-oplossingen, heeft een 2023 Geo and Global AWS Partner Award ontvangen. De award staat voor de erkenning voor leiders over de hele wereld die klanten helpen bij het stimuleren van innovatie en het bouwen van oplossingen op Amazon Web Services (AWS).

WatchGuard introduceert Firebox NV5 en AP332CR

WatchGuard introduceert Firebox NV5 en AP332CR

WatchGuard Technologies brengt twee nieuwe producten op de markt: de Firebox NV5 VPN gateway tabletop-appliance en de AP332CR, een nieuw wifi 6-accesspoint voor veeleisende (buiten)omgevingen.

WatchGuard benoemt best presterende partners van 2021

WatchGuard benoemt best presterende partners van 2021

 WatchGuard Technologies heeft tijdens de Partner Conference Apogee 2022 de Noord-Europese Partner of the Year Awards uitgereikt. Deze awards erkennen de toppartners die uitstekende bedrijfsresultaten behalen en succesvolle klantprogramma’s en relaties ontwikkelen door de levering van op WatchGuard gebaseerde oplossingen.   Drie re1