ITSA-24_Banner-stat_Visitors_750x100px_ENMeer efficiëntie in productieprocessen met AI-gebaseerde netwerkoplossingen van Zyxel Networks

Zyxel-Networks_PRimage_Manufacturing-vertical-success_1200x628

Bijna 60% van de productiebedrijven is op zoek naar manieren om hun efficiëntie te verhogen door het gebruik van AI. Voor kleinere bedrijven is dit echter een ontmoedigend vooruitzicht vanwege de hoge investeringskosten in netwerkinfrastructuur, het gebrek aan geschoolde arbeidskrachten en zorgen over de beveiliging. 
 
Zyxel Networks, leverancier van veilige en cloud-gebaseerde netwerkoplossingen, neemt barrières weg door betaalbare, schaalbare en veilige netwerkoplossingen te bieden die de toepassing van AI in productieomgevingen vereenvoudigen.
 
Productiefaciliteiten zijn notoir moeilijk te netwerken. Ruwe omgevingen maken het moeilijk om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het netwerk te handhaven. De krachtige oplossingen van Zyxel Networks, in het bijzonder de Nebula cloud netwerkoplossing, stellen fabrieken en magazijnen in staat om deze uitdagingen te overwinnen.
 
Moeiteloos, gecentraliseerd netwerkbeheer
Nebula's zero-touch provisioning en gecentraliseerd beheer stellen beheerders in staat om apparaten binnen enkele minuten in te stellen en hele netwerken te monitoren vanuit één enkel scherm. De AI-gebaseerde functies voor draadloze gezondheid, auto-heal verbinding en analyse van het klanttraject zorgen voor realtime monitoring en probleemoplossing.
 
De Nebula heeft meer dan 100 compatibele netwerkapparaten, waaronder WiFi 7 AP's, multigigabit L3/L2/desktop switches, beveiligingsfirewalls en 5G mobiele routers, die voldoen aan de uiteenlopende verbindingsbehoeften van productielocaties, zelfs in afgelegen gebieden waar WiFi niet kan komen.
Zo heeft Zyxel Networks productiefaciliteiten over de hele wereld getransformeerd, van kleine, autonome fabrieken tot enorme ondernemingen met meerdere vestigingen.
 
Alle maakindustrie, van fietsonderdelen tot textiel
Fabrieken en magazijnen in Azië, EMEA en Noord- en Zuid-Amerika vertrouwen op Zyxel Networks’ razendsnelle netwerken en intuïtief gecentraliseerd netwerkbeheer om prestaties en efficiëntie te verbeteren, bijvoorbeeld door ondersteuning van geautomatiseerd sorteren en verpakken, ononderbroken productie en superieure bescherming tegen bedreigingen zoals ransomware.
 
In Turkije heeft Zyxel Networks de efficiëntie van de wijdverspreide vestigingen van textielfabrikant Baltalı Group verbeterd. "Met de Nebula kunnen we de netwerken van onze fabrieken beheren, waar ze zich ook bevinden, en dat allemaal vanuit één interface", aldus IT Audit Specialist Kadir Öztürk. "Deze nieuwe infrastructuur heeft ons ook in staat gesteld om aparte VLAN's te creëren en supersnelle 10G-verbindingen te leveren voor het hele netwerk."
 
In Italië heeft de gerenommeerde tapefabrikant Rotogal de volledige Nebula suite geïmplementeerd voor het aansluiten en monitoren van precisiemachines op 25.000 vierkante meter vloeroppervlak.
 
Een chemisch bedrijf in India koos Nebula om ononderbroken connectiviteit te garanderen voor meer dan 1.200 nodes verspreid over negen productiefaciliteiten.
SR Suntour Cycling, een internationaal bedrijf dat hoogwaardige fietsonderdelen produceert voor outdoor liefhebbers over de hele wereld, heeft de uitdagingen op het gebied van bewakingsnetwerken in zijn productiefaciliteit in Vietnam opgelost met oplossingen van Zyxel Networks. "De snelheid en stabiliteit van het netwerk zijn aanzienlijk verbeterd." SR Suntour Cycling IT manager Junhao Chang zei: "Het nieuwe netwerk garandeert realtime bewaking, verkort de tijd voor het maken van back-ups van beelden van enkele uren tot slechts enkele minuten en maakt netwerkbeheer veel eenvoudiger."
Lees ook
Allegro Netwerk Multimeter gaat draadloos

Allegro Netwerk Multimeter gaat draadloos

Netwerkanalyse en troubleshooting specialist Allegro Packets heeft een software update uitgebracht die de mogelijkheden van de Allegro Network Multimeter uitbreidt. Met de 4.0 firmware update kunnen gebruikers bekabeld netwerkverkeer meten en draadloze WiFi-netwerken analyseren door gebruik te maken van een aparte USB WiFi capture adapter voor de1

Radboud monitort netwerk ongelimiteerd en vendor-onafhankelijk met WhatsUp Gold

Radboud monitort netwerk ongelimiteerd en vendor-onafhankelijk met WhatsUp Gold

Duizenden studenten die op één locatie wifi gebruiken, bedreigingen vanuit buitenaf, switches die onder stress staan... Het zijn slechts enkele verschillende uitdagingen uit de dagelijkse praktijk bij de Radboud Universiteit in Nijmegen. Monitoring is belangrijker dan ooit

Wireshark University EMEA @ CyberSec Brussel

Wireshark University EMEA @ CyberSec Brussel

Als de EMEA Certified Training Partner van de Wireshark University USA, zal SCOS deelnemen aan de CyberSec beurs op 19 en 20 april in Brussel, stand: 07.A033.