ITSA-24_Banner-stat_Visitors_750x100px_ENTrend Micro scoort 100% op attack visibility in laatste MITRE Engenuity ATT&CK Evaluations

Trend Micro

AI-aangedreven platform Trend Vision One maakt 24/7 monitoring en analyse mogelijk, biedt sterkere detectie en snellere respons

Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, behaalt een perfecte score van 100% met zijn sterke dreigingsdetectieprestaties en hoge inzetsbeoordeling in het laatste MITRE Engenuity ATT&CK Evaluations-rapport voor managed services. Dit rapport geeft inzicht in het vermogen van een oplossing om aanvallen te detecteren.

Kevin Simzer, COO bij Trend: “Niet alle diensten zijn gelijk aan elkaar. MITRE heeft ons beoordeeld op verschillende real-world aanvalsscenario’s en onze ‘attack visibility’ kreeg een perfecte score op alle stappen. De boodschap is duidelijk: de MDR van Trend vermindert inspanningen en tijd om dreigingen te identificeren, onderzoeken en hierop te reageren.”

De evaluatie van dit jaar, uitgevoerd in begin 2024, richt zich op de tactieken, technieken en procedures van de state-aligned groep menuPass (aka APT10) en ransomware-as-a-service collectief BlackCat/AlphV. De managed detection and response (MDR)-mogelijkheden van Trend detecteerden 15/15 aanvalsstappen - 100% zichtbaarheid. 86% van de stappen werd geanalyseerd in een real-life scenario. Het rapport onthult verder dat de dienst van Trend het aantal alerts minimaliseert voor gebruikers, en dat voorkomt menselijke fouten.

Trend biedt MDR aan als onderdeel van zijn Trend Vision One-platform, dat duizenden klanten beschermt door dreigingen snel te detecteren en te verhelpen voordat zij zich kunnen verspreiden. De MDR-dienst van Trend biedt:

  • Native telemetrie voor high fidelity detectie, sterke correlaties en rijke context.
  • Begrijpelijke AI-aangedreven uitleg van alerts en aanbevelingen voor responses om de ‘Mean Time to Understand’ en de ‘Mean Time to Respond’ te versnellen.
  • Leidende dreigingsinformatie van Trend Research en het Trend Micro Zero Day Initiative (ZDI).

De producten van Trend hebben sinds 2020 ieder jaar een 100% detectiepercentage behaald in het MITRE Engenuity’s ATT&ACK Evaluations-rapport.

Bezoek de website voor meer informatie.

Meer over
Lees ook
Belgische cybersecurityspeler Jarviss wil Nederlandse markt veroveren

Belgische cybersecurityspeler Jarviss wil Nederlandse markt veroveren

Jarviss, een van oorsprong Belgische netwerk -en cybersecurityspecialist, breidt uit naar Nederland. Het bedrijf opent een Nederlandse tak onder leiding van Sander Groot, die de rol van Managing Director opneemt voor Jarviss Nederland. In België beschikt Jarviss inmiddels over een sterk klantenportfolio met dank aan een uniek managed service-model1

ESET Threat Report H1 2024

ESET Threat Report H1 2024

ESET heeft vandaag haar nieuwste Threat Report uitgebracht. Het report geeft een samenvatting van de trends in het dreigingslandschap die zijn waargenomen in ESET-telemetrie en vanuit het perspectief van zowel dreigingsdetectie-, als de onderzoeksexperts van ESET, van december 2023 tot mei 2024.

Proofpoint: "Cybercriminelen profiteren van het EK voetbal 2024"

Proofpoint: "Cybercriminelen profiteren van het EK voetbal 2024"

Op vrijdag 14 juni begint het EK voetbal 2024. Het evenement vindt dit jaar plaats in Duitsland. Fans die nog niet over een ticket beschikken, proberen nog een mooie deal te scoren – het evenement vindt per slot van rekening naast onze deur plaats.