Veracode wordt overgenomen door CA Technologies

CA Technologies neemt het applicatiebeveiligingsbedrijf Veracode over voor 614 miljoen dollar. Met de overname wil CA Technologies zijn positie in de Secure DevOps markt verbeteren.

Veracode is een beveiligingsbedrijf dat in 2007 is opgericht. Het bedrijf richt zich op het beveiligen van applicaties. Veracode levert een cloud-gebaseerd platform dat organisaties helpt de beveiliging van applicaties te beoordelen en verbeteren. Het gaat hierbij zowel om webapplicaties, mobiele apps en applicaties van derde partijen.

Security vanaf de start in het ontwikkelproces integreren

“Software vormt het hart van de digitale transformatie van ieder bedrijf. Het is daarom steeds belangrijker security vanaf de start in het ontwikkelproces te integreren, zodat organisaties op veilige wijze kunnen inspelen op marktkansen”, legt Ayman Sayed, directeur en Chief Product Officer bij CA Technologies, uit. Door de overname brengt CA haar Security en DevOps portfolio samen met een SaaS-gebaseerd platform dat integreert in het softwareontwikkelproces.

De overname moet nog worden goedgekeurd door toezichthouders. CA Technologies verwacht de overname in het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2018 af te ronden. Meer informatie over overname is hier te vinden.

Lees ook
"Bedrijven investeren jaarlijks ruim 92.000 euro voor bijscholing cybersecurityteams"

"Bedrijven investeren jaarlijks ruim 92.000 euro voor bijscholing cybersecurityteams"

In het recente onderzoek 'Het portret van de moderne informatiesecurityprofessional' deed Kaspersky onderzoek naar het wereldwijde tekort aan cybersecuritypersoneel. Zo onderzocht het de exacte redenen waarom bedrijven te weinig cybersecuritydeskundigen hebben.

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Het gebruik van malware dat detectiemethoden probeert te omzeilen (‘evasive malware’) is het laatste kwartaal van 2023 fors gestegen. Daarnaast hebben hackers het steeds vaker voorzien op Exchange-mailservers. Het aantal ransomwarebesmettingen blijft wel verder afnemen, waarschijnlijk door diverse internationale inspanningen.