Oracle neemt cloud beveiliger Palerra over

Oracle neemt Palerra over, een leverancier van software voor het beveiligen van cloud diensten. Oracle wil de LORIC dienst van Palerra gaan combineren met zijn eigen Oracle Identity Cloud Service (IDaaS).

LORIC is een cloud gebaseerde oplossing van Palerra waarmee inzicht kan worden verkregen in het gebruik van de cloud, cloud diensten kunnen worden beveiligd en het gedrag van gebruikers kan worden geanalyseerd. Door deze oplossing te combineren met zijn eigen IDaaS wil Oracle de beveiliging, applicaties, API’s, data en infrastructuur biedenom klanten te helpen veilig de cloud te omarmen.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt. De overname moet nog worden goedgekeurd door aandeelhouders. Beide bedrijven blijven onafhankelijk opereren tot de overname is afgerond. Het management en het team van Palerra treedt zodra de overname is afgerond in dienst bij Oracle. Oracle stelt de product roadmap van Palerra nog te onderzoeken en klanten van het bedrijf op korte termijn op de hoogte te zullen stellen van verdere ontwikkelingen. Oracle belooft klanten van Palerra een betere integratie met andere producten van Oracle.

Lees ook
Fortinet: hybride clouds worden steeds populairer

Fortinet: hybride clouds worden steeds populairer

De coronacrisis en overstap op work from anywhere dwongen organisaties hun digitale transformatie te versnellen. Die versnelde digitale transformatie roept vragen op over de huidige staat van de cloud en de beveiliging daarvan. Fortinet voerde in samenwerking met Cybersecurity Insiders een wereldwijde enquête uit onder ruim 800 security-profession1

DigiCert neemt DNS Made Easy over voor managed DNS-services

DigiCert neemt DNS Made Easy over voor managed DNS-services

DigiCert, gespecialiseerd in digitaal vertrouwen, heeft DNS Made Easy overgenomen. Dat is een wereldwijde aanbieder van beheerde DNS-services (Domain Name System) en gelieerde merken, waaronder Constellix. De overnamevoorwaarden zijn niet bekendgemaakt. DigiCert wordt ondersteund door de Clearlake Capital Group L.P. (samen met zijn affiliates, ‘Cl1

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Securitybedrijf Lookout heeft SaferPass overgenomen, leverancier van een oplossing voor wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Met de toevoeging van wachtwoordbeheer aan zijn securityoplossingen versterkt Lookout zijn missie uit om klantgegevens van zowel personen als bedrijven proactief te beschermen.