ITSA-24_Banner-stat_Visitors_750x100px_ENVisiepaper Tesorion AI in Cybersecurity

Tesorion-280210

Artificial Intelligence (AI) heeft in korte tijd een belangrijke plek in ons dagelijks leven ingenomen, zo ook in cybersecurity. AI biedt dan ook kansen in cybersecurity, maar het heeft ook een grote impact op het dreigingslandschap. Hoe bewaart jouw organisatie de juiste balans tussen de kansen en dreigingen van AI? 

In de paper Artificial Intelligence in Cybersecurity lees je meer over onderwerpen als FraudGPT, ShadowAI, geavanceerde GenAI Phishing en het gebruik van deepfakes in social engineering tactieken. Maar ook hoe AI wordt ingezet in het SOC om de continu groeiende stroom aan signalen te verwerken en de steeds geavanceerdere aanvallen te detecteren op basis van gedragspatronen.

https://www.tesorion.nl/nl/thema/artificial-intelligence-in-cybersecurity/Lees ook
Trend Micro scoort 100% op attack visibility in laatste MITRE Engenuity ATT&CK Evaluations

Trend Micro scoort 100% op attack visibility in laatste MITRE Engenuity ATT&CK Evaluations

Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, behaalt een perfecte score van 100% met zijn sterke dreigingsdetectieprestaties en hoge inzetsbeoordeling in het laatste MITRE Engenuity ATT&CK Evaluations-rapport voor managed services. Dit rapport geeft inzicht in het vermogen van een oplossing om aanvallen te detecteren.

Belgische cybersecurityspeler Jarviss wil Nederlandse markt veroveren

Belgische cybersecurityspeler Jarviss wil Nederlandse markt veroveren

Jarviss, een van oorsprong Belgische netwerk -en cybersecurityspecialist, breidt uit naar Nederland. Het bedrijf opent een Nederlandse tak onder leiding van Sander Groot, die de rol van Managing Director opneemt voor Jarviss Nederland. In België beschikt Jarviss inmiddels over een sterk klantenportfolio met dank aan een uniek managed service-model1

ESET Threat Report H1 2024

ESET Threat Report H1 2024

ESET heeft vandaag haar nieuwste Threat Report uitgebracht. Het report geeft een samenvatting van de trends in het dreigingslandschap die zijn waargenomen in ESET-telemetrie en vanuit het perspectief van zowel dreigingsdetectie-, als de onderzoeksexperts van ESET, van december 2023 tot mei 2024.